img

Prince Charlie LAC "Charlie" KTK-I, VVJ-II, KRJ-III

Virtuaalihevonen / A Sim-game horse

VH-tunnus VH14-046-0056
Rotu irlannincob (B)
Sukupuoli ori
Syntymäaika 28.05.2014
Täytti 3 v. 28.08.2014
Väri, Säkä mustankirjava, 158cm
Painotus yleisratsu
Omistaja Huttis, VRL-03370
Kasvattaja Huttis, VRL-03370

Kantakirjattu I-palkinnolla (80p.) 15.02.2015
Palkittu VVJ-II (95,5p.) 31.07.2016
Palkittu KRJ-III (77,5p.) 15.08.2017

Ikä oma (3 ensimmäistä vuotta 1 kk=1a, siitä eteenpäin 2kk=1a)
1 vuotta - 28.06.2014      7 vuotta - 28.04.2015      13 vuotta - 28.04.2016
2 vuotta - 28.07.2014      8 vuotta - 28.06.2015      14 vuotta - 28.06.2016
3 vuotta - 28.08.2014      9 vuotta - 28.08.2015       15 vuotta - 28.08.2016
4 vuotta - 28.10.2014      10 vuotta - 28.10.2015      16 vuotta - 28.10.2016
5 vuotta - 28.12.2014      11 vuotta - 28.12.2015      17 vuotta - 28.12.2016
6 vuotta - 28.02.2015      12 vuotta - 28.02.2016      18 vuotta - 28.02.2017

Koulutustaso ko: He A re: 90cm valj: vaikea Saavutukset: KTK-I, VVJ-II, KRJ-III

Charlie: Prince Charlie LAC, eli tutummin Charlie, on fiksu ja ihmisystävällinen tupsujalka, jonka kanssa ei varmasti tule yhtään tylsää hetkeä. Kaiken jekkuilun sijaan Charlie työntää ennemmin pään kainaloon ja liikuttaessa se yrittää tehdä kaiken yli sata prosenttisesti hyvin. Orin komea ulkonäkö ja syvä katse saavat varmasti jokaisen hengen salpaantumaan.

Hoidossa: Charlie pysyy karsinassa irti ja käytävälläkään ei tarvitse yhtä narua enempää käyttää. Se kuuntelee jokaisella solullaan hoitamista ja nauttii siitä täysin rinnoin. Hevonen ei höyryä tammojen perään ylimääräistä, vaikka se toki saattaa tervetulo-hirnahduksen päästää ilmoille - hormonihuuruksi se ei ikinä rupea. Yksi miinus Charlien hoitamisessa on, se tosin on niin mitätön juttu ettei se haittaa päivittäisiä rutiineja. Ori ei meinaa nostaa kavioita pyydettäessä, mutta pitää ne kyllä ylhäällä kunhan ensin on saatu tupsujalka nostettua. Varusteet nähdessään Charlien into kasvaa todella paljon, onneksi se kuitenkin malttaa odotella rauhassa kun sitä varustetaan lenkille lähtöä varten. Olipa se satula tai valjaat, se on aina yhtä innoissaan päästessään töihin.

Ratsuna/ajettuna: Ratsailta käsin Charlie on hiukan hidas, vaikka se yrittää täysillä tehdä kaiken pyydetyn. Hevonen on kyllä herkkä avuille, mutta sen reaktiot niihin ovat toisinaan turhankin hitaat. Kunnon alkuverryttelyjen jälkeen tupsujalasta kuoriutuu oikea kouluratojen partaveitsi ja esteratojen aikahirmu, eli se siitä hitaudesta. Sileällä kannattaa suorittaa orin kanssa monipuolisia tehtäviä mielenkiinnon häviämisen estämiseksi, ja vaikka Charlie onkin hyvin miellyttämisenhaluinen, sen kyllästyminen näkyy apujen vastaamisen hitautena. Valjakkohevosena Charlie on maanmainioin tapaus! Se kuuntelee tarkasti ohjastajan ohjeita ja on hyvin ketterä sekä nopea tarvittaessa. Ori ei myöskään säiky vettä tai mitään muutakaan erikoista, vaan suorittaa kaiken suunnattomalla rohkeudella ja innolla. Charlie on todellinen monitoimihevonen, jonka kanssa ei tule tylsää.

Kilpailuissa: Kisapaikalle meno sujuu ongelmitta, joten Charlie on oikein mukava matkustuskaveri. Perillä se saattaa hetken katsella ihmeissään ympärillä, mutta nopeasti se on ihmettelynsä ihmetellyt. Verryttelyt kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jotta Charlie olisi varmasti kerennyt lämpiämään ennen varsinaista suoritusta. Radalla se yrittää parhaansa, aivan kuten kotonakin.

© Riella

Sukutaulu ja sukuselvitys

i. Not Even Tuesday DIM KTK-III, YLA2
ic, mkrj, 164cm
ii. Not Exactly Monday
ic, mkrj, 164cm
iii. I Shot The Caramel Depression evm
ic, mkrj, 165cm
iie. Romantic Lipstickslop evm
ic, mkrj, 162cm
ie. Marcia's Isabel
ic, mkrj, 165cm
iei. Marcia's Anthony evm
ic, mkrj, 165cm
iee. Lady Dee evm
ic, mkrj, 162cm
e. Charlene LAC KTK-III, KRJ-II, VVJ-I, ERJ-III
ic, rnkrj, 155cm
ei. Lorcán
ic, rnkrj, 155cm
eii. Kilburn's Boy evm
ic, rnkrj, 158cm
eie. Lillie evm
ic, kmkrj, 154cm
ee. Chailyn
ic, rnkrj, 154cm
eei. Kaelem evm
ic, mrj, 155cm
eee. Andralyn evm
ic, rnkrj, 153cm

ii. Not Exactly Monday on hyvä esimerkki orista, sen verran orimainen se on. Monday on mustankirjava, 164cm korkea herra. Ori on sijoittunut kerran estekilpailuissa, ori nimittäin vaatii kokeneen ratsastajan selkäänsä jotta sen kanssa päästään parhaisiin tuloksiin, tähän mennessä tätä ratsastajaa ei vielä ole löytynyt. Ulkonäöltään ori on varsin hurmaava, perinteinen tupsujalka.
iii. I Shot The Caramel Depression on kuuluisa näyttelyori, jolta löytyy serttejä vaikka muille jakaa. Komeat vuohiskarvat omaava ja täydellisen rakenteen emältään perinyt Shotti onkin varsinainen komistus. Kilpakentillä oria ei olla nähty kertaakaan, mutta näyttelykehissä sitäkin enemmän. Ori oli luonteeltaan hieman haastava ja ratsuna se ei toiminut tämän takia juuri lainkaan, ainoastaan kokeneet ratsastajat päästettiin tämän selkään.
iie. Romantic Lipstickslop oli tuntiratsuna toiminut, mukava karvaturri. Se opetti monet pikkuiset ratsastamaan ja menehtyi kolmen varsan emänä n. 30 vuotiaana. Luonteeltaan se oli lempeä ja helppo käsitellä, mikä teki tammasta yhden suosituimmista tuntihevosista. Tamma oli 162cm korkea ja väriltään mustankirjava.
ie. Marcia's Isabel on vaatimaton, kisoissa käymätön tuuhea jouhinen pörrömaha. Minä kuvailisin Isabelia mukavan omatahtoiseksi ja kauniiksi tammaksi, vaikkei hienoja kisatuloksia omistakkaan. Luonne sitten korvaakin puutteet kisakentiltä, tamma on täysi pehmo ja ottaa rennosti, vaikka ihmiset tekisivätkin sen kanssa virheitä. Kovakouraisemmat hoitajatkaan eivät sitä haittaa, oikestaan se pitääkin enemmän kovaotteisista hoitajista.
iei. Marcia's Anthony oli varsin osaava tapaus. Se kisasi koulua ja kohisutti yleisöä upeilla taidonnäytöksillään. Se oli suosittu hevonen, ja siitä tehtiin monia ostotarjouksia. Sillä oli mahtava rakenne, ja se kilpailikin myös näyttelyissä ja Match Show kentillä. Jälkeläisiäkin se sai useita, oria kun ei kenellekään myyty niin jokainen sitten halusi tästä orista itselleen varsan. Anthony oli 165cm korkea, mustankirjava herrasmies.
iee. Lady Dee oli mustankirjava, 162cm korkea kouluhevonen, oikein kunnon sellainen. Se kilpaili taitavasti VaB tasolle 18 vuotiaaksi asti, minkä jälkeen se siirtyi eläkkeelle ja sai kaksi varsaa. Molemmat olivat kauniita tammavarsoja. Luonteeltaan Dee oli hieman tammamainen ja vaati osaavan ratsastajan selkäänsä.
© Pöpi

Jälkeläiset

Synt - skp/nimi - emä - omistaja
25.01.15 - t. Breandan Sapphire - Breandan Shireen - Loitsulähde
27.02.15 - t. Breandan Charla - Breandan Casey - Breandan
04.05.15 - o. Breandan Percival - Breandan Jobeth - meea
17.10.15 - o. Dyantha's Fenix - Dyantha's Freya - Runoratsut
01.02.16 - o. Pádraig GW - Breandan Izilda - felissa

Valmennukset/päiväkirja

21.03.2016 valjakkovalmennus, valmentajana Tuire
Huttis oli jo kentällä lämmittelemässä irlannincobiaan Prince Charlie LACia, aivan kuten olimme reilu kuukausi sitten sopineet. Ori oli kerrotusti edelleen hieman hidas toimissaan, mutta pikkuhiljaa siitä huomasi, että se niin sanotusti heräsi horroksesta ja ryhtyi reippaammaksi. Huttis ohjasi kärryillä hevostaan itsevarmalla otteella ja selkeillä ääniavuilla, johon valkovoittoinen hevonen reagoi halutun mukaisesti.
"No niin, aletaanhan sitten oikeisiin töihin!" Tervehdin Huttista, joka oikaisi hevosensa kentän keskelle. "Ohjelmassa on luvassa lähinnä kaarevia uria eri askellajeissa, koska niissähän teillä oli edelleen hieman puutteita." Selitin Huttikselle, mitä halusin hänen tekevän ja sovimme, että laitan aluksi tötsät merkiksi reitistä. "Aloitetaan ihan vain käynnillä, niin pääsette testaamaan, miten homma sujuu."
Huttiksen ja Charlien yhteistyö oli mukavaa katseltavaa, koska se oli hyvin sulavaa. Muutaman lämmittelykerran jälkeen pyysin Huttista ottamaan askellajiksi ravin ja tarkkailemaan oikealle kaartamista, koska se näytti hieman hankalalta orille. "Ei, kyllä se vaan oli edelleen kankeana, koska nyt se näyttää heti paremmalta", kerroin Huttikselle neljännen kerran jäljiltä ja jatkoin: "Seuraavaksi voisitte mennä kootussa ravissa, niin saadaan vähän enemmän liikella Charlielta esiin."
Kun valjakon meno näytti sujuvan mallikkaasti, otin tötsät pois ja pyysin valjakkoa tekemään saman radan laukassa. Muutama kaarre meni hieman pitkäksi, joten pyysin heitä toistamaan ja ottamaan hieman hiljaisemmalla vauhdilla. Kaarteet menikin jo paljon paremmin, joten seuraavaksi nostettiin vauhtia. "Muista tukea Charlieta ajoissa ennen sitä kaarrosta", ohjasin Huttista ennen kuin he aloittivat jälleen uuden kierroksen.
"No niin, eiköhän tämä ala olla tässä!" Sanoin kovalla äänellä, kun valjakko suoritti viimeisen kierroksen täydellisesti. "Menkää vielä pari kertaa kootussa ravissa jälkimmäinen kiemuraura, minkä jälkeen voittekin jäähdytellä ansaitusti. Todella hienoa työtä, molemmilta. Eniten ongelmia aiheutti näköjään juuri tukesi puute ennen kaarroksia, mikä aiheuttaa sen, että Charlie empii hetken liian pitkään ja siksi se menee välillä huonommin."

05.07.2016 päiväkirjamerkintä
Charlien kanssa on ollut tarkoitus jo jonkin aikaa lähteä pidemmälle maastolenkille kärryjen kanssa. Tänään sitten vihdoin säät suosivat ja aikaa oli tämän toteuttamiseen. Kävin hakemassa orin laitumelta, missä se hörähti terveisensä ja tuli portille vastaan. Charlie oli tuttuun tapaansa heti valmiina töihin, sitä ei paljoa tarvitse suostutella. Vein orin talliin, missä harjasin sen perusteellisesti, valjaat selkään ja suitset päähän ja menoksi. Charlie seisoi nätisti paikallaan ulkona sen aikaa kun asensin kärryjä paikalleen, Charlie seisoi siinä ilman mitään kiinnityksiä paikallaan. Pian olimmekin jo matkalla kohti metsätietä, ori kulki korvat heiluen eteen päin ja odotti koko ajan mitä ohjeistuksia ohjastajalta tulee. Kävelimme hyvän tovin ennen kuin tuli aukeampaa ja pääsimme ravailemaan. Koko matkan menimme rentoa käyntiä tai ravia ja se näytti kelpaavan tällekin orille. Matkaan vierähti melkein kaksi tuntia, kun olimme takaisin tallin pihassa. Otin kärryt pois perästä ja talutin orin pesupaikalle. Otin varusteet pois ja annoin pojalle oikein kunnon viilentävän suihkun, mistä se näytti kovasti nauttivan, melko lämmin ilman kuitenkin oli. Tämän jälkeen Charlie pääsi takaisin laitumelle, missä sen lauma sitä jo kovasti odottikin.

Kilpailukalenteri

NJ:n & VSN:n alaiset näyttelyt

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
12.01.15 - LAC - irlannincoborit - NJ - 2/7 irtoSERT
01.02.15 - Stableyard - muut hevosorit - NJ - 3/12 irtoSERT
29.03.15 - Oak Hill - irlannincoborit - NJ - 3/8 irtoSERT
25.08.15 - Spiros Stable - irlannincoborit - NJ - 2/5 irtoSERT

VVJ:n alaiset kisat

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
21.07.14 - Bellgrove - vaikea yhdistetty - VVJ - 4/16
25.08.14 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/16
02.10.14 - Breawa - vaativa yhdistetty - VVJ - 3/30
03.10.14 - Breawa - vaativa yhdistetty - VVJ - 5/30
04.10.14 - Breawa - vaativa yhdistetty - VVJ - 3/30
08.10.14 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/11
14.10.14 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/11
19.10.14 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/16
21.10.14 - Reiter - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/14
25.10.14 - Reiter - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/14
27.10.14 - Reiter - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/14
31.10.14 - Reiter - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/14
31.10.14 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/27
01.11.14 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 4/27
06.11.14 - Reiter - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/14
08.11.14 - Reiter - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/14
09.11.14 - Reiter - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/14
15.11.14 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 5/26
16.11.14 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 5/26
23.11.14 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/29
25.11.14 - Breandan - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/29
07.12.14 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/18
09.12.14 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty - VVJ - 4/18
12.12.14 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/21
21.12.14 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty (VVJ-cup) - VVJ - 5/35
01.01.15 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/19
04.01.15 - Reiter - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/29
20.01.15 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/19
17.02.15 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty - VVJ - 4/40
19.02.15 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/40
24.02.15 - Konkkaronkka - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/40
06.03.15 - Wyat Sheltands - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/40
07.03.15 - Wyat Shetlands - vaikea yhdistetty - VVJ - 6/40
10.03.15 - Wyat Shetlands - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/40
10.03.15 - Wyat Shetlands - vaikea yhdistetty - VVJ - 6/40
16.03.15 - Wyat Shetlands - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/29
21.03.15 - Wyat Shetlands - vaikea yhdistetty - VVJ - 3/40
23.03.15 - Wyat Shetlands - vaikea yhdistetty - VVJ - 6/40
25.03.15 - Holmberg - vaikea yhdistetty - VVJ - 2/28
27.03.15 - Holmberg - vaikea yhdistetty - VVJ - 1/28
30.03.15 - Holmberg - vaikea yhdistetty - VVJ - 5/28
31.08.15 - Wyat Shetlands - vaikea yhdistetty (VVJ-cup) - VVJ - 6/36

ERJ:n alaiset kisat

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
04.09.14 - Crayon - 80cm - ERJ - 1/50
06.09.14 - Pirunkorpi - 80cm - ERJ - 1/50
13.09.14 - LAC - 80cm - ERJ - 4/40
13.09.14 - LAC - 90cm - ERJ - 4/40
16.09.14 - LAC - 90cm - ERJ - 3/40
28.09.14 - Casino showjumpers - 70cm - ERJ - 4/30
01.10.14 - Vanima - 90cm - ERJ - 1/30
03.10.14 - Erkinheimot - 90cm - ERJ - 3/30
03.10.14 - Erkinheimot - 90cm - ERJ - 4/30
06.10.14 - Casino showjumpers - 80cm - ERJ - 4/30
10.10.14 - Casino showjumpers - 80cm - ERJ - 5/30
13.10.14 - Casino showjumpers - 80cm - ERJ - 4/30
13.10.14 - Petäjävaara - 90cm - ERJ - 1/30
23.10.14 - Brynhild - 80cm - ERJ - 5/40
01.11.14 - Untuvapilvi - 80cm - ERJ - 1/30
01.12.14 - LAC - 90cm - ERJ - 6/40
02.12.14 - Mörkövaara - 90cm - ERJ - 1/30
04.12.14 - Mörkövaara - 90cm - ERJ - 5/30
05.12.14 - Mörkövaara - 90cm - ERJ - 4/30
06.12.14 - LAC - 90cm - ERJ - 1/40
07.12.14 - LAC - 90cm - ERJ - 4/40
08.12.14 - LAC - 90cm - ERJ - 1/40
08.12.14 - Mörkövaara - 90cm - ERJ - 4/30
09.12.14 - LAC - 80cm - ERJ - 1/40
09.12.14 - Mörkövaara - 90cm - ERJ - 2/30
01.01.15 - LAC - 80cm - ERJ - 5/30
01.01.15 - Huvitutti - 80cm - ERJ - 5/40
02.01.15 - LAC - 80cm - ERJ - 1/30
02.01.15 - Reiter - 70cm - ERJ - 3/33
03.01.15 - Huvitutti - 80cm - ERJ - 2/40
04.01.15 - LAC - 90cm - ERJ - 1/30
07.01.15 - Huvitutti - 80cm - ERJ - 1/40
08.01.15 - Holmberg - 80cm - ERJ - 3/50
09.01.15 - Maanan suomenhevoset - 80cm - ERJ - 1/50
10.01.15 - Maanan suomenhevoset - 80cm - ERJ - 2/50
10.01.15 - Huvitutti - 80cm - ERJ - 6/40
10.01.15 - Huvitutti - 80cm - ERJ - 5/40
21.01.15 - Taikakuun kartano - 90cm - ERJ - 6/50
23.01.15 - Taikakuun kartano - 90cm - ERJ - 7/50
25.01.15 - Cresendo - 80cm - ERJ - 2/40
01.02.15 - Cresendo - 80cm - ERJ - 1/40
02.02.15 - Cresendo - 80cm - ERJ - 1/40
05.02.15 - Cresendo - 80cm - ERJ - 6/40
09.02.15 - Cresendo - 80cm - ERJ - 1/40
11.02.15 - Cresendo - 80cm - ERJ - 1/40
22.02.15 - Niityn ponitalli - 80cm - ERJ - 3/50
22.02.15 - Niityn ponitalli - 80cm - ERJ - 5/50
09.03.15 - Skyline - 90cm - ERJ - 3/50
21.03.15 - Viisikko - 90cm - ERJ - 5/30
22.03.15 - Viisikko - 90cm - ERJ - 3/30
25.03.15 - Viisikko - 90cm - ERJ - 3/30
25.03.15 - Viisikko - 90cm - ERJ - 2/30
30.12.15 - KK Bailador - 90cm (ERJ-cup) - ERJ - 11/169

KRJ:n alaiset kisat

PVM - kutsu/paikka - luokka - jaos - tulos
10.08.14 - Mörkövaara - Helppo A - KRJ - 3/40
18.08.14 - Dainty - Helppo A - KRJ - 3/30
18.08.14 - Mörkövaara - Helppo A - KRJ - 3/40
19.08.14 - Dainty - Helppo A - KRJ - 4/30
23.08.13 - Dainty - Helppo A - KRJ - 5/30
25.08.14 - Trio Connemaras - Helppo A - KRJ - 4/30
26.08.14 - Trio Connemaras - Helppo A - KRJ - 1/30
18.09.14 - Heartland - Helppo B - KRJ - 1/40
22.10.14 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 6/50
24.10.14 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 6/50
25.10.14 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 4/50
26.10.14 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 5/50
27.10.14 - Vanima - Helppo A - KRJ - 4/30
29.10.14 - Vanima - Helppo A - KRJ - 1/30
29.10.14 - Trio connemaras - Helppo A - KRJ - 4/40
30.10.14 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 7/50
31.10.14 - Vanima - Helppo A - KRJ - 4/30
01.11.14 - Trio connemaras - Helppo A - KRJ - 6/40
02.11.14 - Vanima - Helppo A - KRJ - 2/30
02.11.14 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 7/50
03.11.14 - Kadotetut suomenhevoset - Helppo B - KRJ - 3/30
03.11.14 - Vanima - Helppo A - KRJ - 5/30
07.11.14 - Fiktio - Helppo A - KRJ - 1/50
09.11.14 - Vanima - Helppo A - KRJ - 2/30
10.11.14 - Vanima - Helppo A - KRJ - 1/30
14.11.14 - Vanima - Helppo A - KRJ - 4/30
18.11.14 - Mörkövaara - Helppo A - KRJ - 3/30
19.11.14 - Mörkövaara - Helppo A - KRJ - 4/30
19.11.14 - Mörkövaara - Helppo A - KRJ - 3/30
26.12.14 - Caral - Helppo A - KRJ - 4/50
26.12.14 - Caral - Helppo A - KRJ - 5/50
02.01.15 - Huvitutti - Helppo A - KRJ - 1/40
03.01.15 - Huvitutti - Helppo A - KRJ - 2/40
06.01.15 - Huvitutti - Helppo A - KRJ - 6/40
07.01.15 - Huvitutti - Helppo A - KRJ - 1/40
09.01.15 - Dainty - Helppo B - KRJ - 1/30
09.01.15 - Dainty - Helppo B - KRJ - 5/30
10.01.15 - Huvitutti - Helppo A - KRJ - 2/40
14.01.15 - Trio connemaras - Helppo A - KRJ - 2/40
15.01.15 - Mörkövaara - Helppo A - KRJ - 5/30
15.01.15 - Hymni - Helppo A - KRJ - 3/30
16.01.15 - Trio connemaras - Helppo A - KRJ - 3/40
20.01.15 - Taikakuun kartano - Helppo A - KRJ - 6/50
23.01.15 - Hymni - Helppo A - KRJ - 4/30
24.01.15 - Pirunportti - Helppo A - KRJ - 4/30
26.01.15 - Hymni - Helppo A - KRJ - 1/30
03.03.15 - Wyat Shetlands - Helppo B - KRJ - 1/40
09.03.15 - Wyat Shetlands - Helppo B - KRJ - 5/40
11.03.15 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 5/40
11.03.15 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 2/40
11.03.15 - Liljalehdon tila - Helppo A - KRJ - 1/40
12.03.15 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 1/40
13.03.15 - Liljalehdon tila - Helppo B - KRJ - 2/40
15.03.15 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 3/40
15.03.15 - Fiktio - Helppo A - KRJ - 6/40
15.03.15 - Liljalehdon tila - Helppo A - KRJ - 3/40
17.03.15 - Liljalehdon tila - Helppo A - KRJ - 3/40
19.03.15 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 6/40
20.03.15 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 6/40
21.03.15 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 3/40
22.03.15 - Fiktio - Helppo B - KRJ - 6/40
25.03.15 - Fiktio - Helppo A - KRJ - 6/40
29.03.15 - KK Force - Helppo A - KRJ - 2/40

Ulkoasunpohjan © e., Koodauksesta kiitos VRL-10356
Otsikon kuvien © Huttis
Hevosen kuvien © Huttis